Увага! Від нашого імені діють ШАХРАЇ!

01 березня 2017

Будь ласка, не реагуйте на пропозицію роботи на сайті http://despoo-taxy.online/ 

Від зацікавлених осіб нам стало відомо, що ім’я Інформаційно-диспетчерської служби «Еліт Таксі» використовують в злочинних цілях для здійснення протиправних дій з метою заволодіння коштами пересічних громадян шляхом обману.

На сайті http://despoo-taxy.online/ пропонується робота онлайн-диспетчера служби «Еліт Таксі», де обіцяють заробітну плату в розмірі від 5 000 до 15 000 рублів.Для того, щоб влаштуватись онлайн працівником, необхідно лише зареєструватись на сайті. Відразу після реєстрації надається доступ до «бази» замовлень,  з якою можна починати працювати. Після кожного «виконаного замовлення»  нараховуються  «зароблені» кошти. Для того, щоб зняти «зароблені» кошти, потрібно відкрити зарплатний проект на сайті сервісу для розрахунку електронними коштами та сплатити за відкриття 275 рублів.

Виконавши цю операцію, громадяни втрачають кошти, що сплатили, а також їм не виплачують «зароблені» кошти.

Хочемо зазначити, що ми не маємо ніякого відношення до вищевказаного сайту та повідомлень, що розсилаються під нашою торговою маркою«Еліт Таксі» (Свідоцтво на знак для товарів і послуг № 193183 від 10.11.2014 р.).

Інформаційно-диспетчерська служба «Еліт Таксі» є соціально-відповідальною компанією, яка  вже більше 18 років створює та вдосконалює якісний і надійний сервіс пасажирських перевезень на таксі в місті Києві та Київській області.

Ми не можемо стояти осторонь, поки винні не покарані, а тому вже надіслали відповідне звернення номером 21526до відділу протидії кіберзлочинам у місті Києві.

Копія заяви

3074_180301170534_0013075_180301170554_001

 

 

    Ще раз наголошуємо на тому, що Інформаційно-диспетчерська служба «Еліт-Таксі» не набирає на роботу «Онлайн-диспетчерів» та немає ніякого відношення до сайтуhttp://despoo-taxy.online/

Дякуємо за свідомість!

Команда «Еліт-Таксі»!