Результати ініціативи "Підтримка Збройних Сил України в зоні АТО

02 жовтня 2014

В рамках ініціативи «Підтримка Збройних Сил України в зоні АТО» від 2 жовтня 2014 року дякуючи водіям та клієнтам компанії ми зібрали гроші на допомогу воїнам, які беруть участь у антитерористичній операції на сході України.

Хочемо поділитись з Вами результатами:

25.02.16відбулася запланована поїздка! Щоразу, їдучи на передову,  відчуваєш неймовірну гордість за наших героїв. Вдвічі приємніше отримувати чудові новини від хлопців. Порадували і цього разу. Ми були неймовірно щасливі приїхати, на щойно відвойовану, нашу  рідну територію.  Цього разу до нашої поїздки долучилася небайдужа Катерина Михайлівна Ющенко. Спільно ми передали необхідні речі та продукти для воїнів. Також, встигли  заїхати в спеціалізований навчальний заклад  для дітей з обмеженими можливостями у місті Дзержинськ. Адже чужих дітей не буває. І в такий складний період становлення країни  ми просто не можемо закривати очі на проблеми майбутнього покоління. 

ATO-help

23.01.16 відбулася чергова поїздка до наших героїв. Їздили разом з нашими друзями – Міжнародним Альянсом Братської Допомоги. Дорога була важкою. Окрім постійних обстрілів, погода також була не нашому боці. На вулиці -30 С, через що дизель у  нашому мікроавтобусі замерзав кожні декілька кілометрів. Та незважаючи ні на що, таку необхідну, зібрану допомогу (рації, активні навушники, теплі речі, продукти харчування) ми передали  нашим хлопцям особисто в руки.

ATO-help

 

І коли ти бачиш ці вдячні усмішки, чуєш теплі слова – зупинитися вже неможливо. Адже там наші брати, герої, які оберігають мирне небо над нашою головою. І тому, ми будемо продовжувати й далі наші поїздки на передову. Які б перешкоди нас не зустрічали. 

ATO-help

27.12.15 В час коли на сході звучать постріли та вибухи, ми не можемо спокійно сидіти за столом і святкувати. Ми збираємось і відправляємось на передову, щоб допомогти влаштовувати українським воякам свято. Щира подяка усім, хто долучився до акції "Різдво, як вдома" яку організували наші друзі з міжнародного Альянсу Братської Допомоги . Ми  вважаємо, що хлопці, які борються за нашу свободу, теж мають право повноцінно відчути різдвяний дух, не дивлячись на складну ситуацію на Сході.

 

ATO-help

Однодумців виявилось чимало які долучились до акції, волонтери завантажили три автобуси харчами та теплим одягом, привезли безліч смачної домашньої їжі, ароматної випічки, свіжих фруктів. Усі старались, щоб нашим дорогим хлопцям хоча б трішки передати свою безмежну вдячність, домашнє тепло та побажання найшвидшого повернення до рідних домівок живими та здоровими. Акцію провели успішно: незважаючи на надзвичайну хурделицю (погодні умови різко змінювались з +5 до -10 градусів) відвідали безліч українських блокпостів, вітали та пригощали всіх кого зустрічали.

Не обійшлося без прикрих несподіванок. Потрапили у ДТП, відбулись легким переляком. А загалом, ми свою місію виконали. Наші герої ситі та з гарним святковим настроєм.  Відео звіт з колядою за посиланням.

 

ATO-help

 

13.12.15 Відбулась чергова поїздка на передову з нашим вельмишановним Альянсом братської допомоги. Як завжди з пригодами. Погодні умови зіграли не на нашу користь, та ще й дорога місцями була просто відсутня. На деякі мізерні кілометрові відрізки шляху доводилось витрачати більше ніж по пів години.

 Та що для нас  дощ, вітер та бездоріжжя? Хвилювання перед зустріччю з відважними українськими воїнами, які завжди з вдячністю зустрічають нас  посмішками на обличчях, підганяє на дорозі.

 Холодна пора року лише  ускладнює і так не легку ситуацію на передовій. Ми придбали та привезли медикаменти, велику кількість теплих речей (рукавиці, балаклави) та маскувальні халати. Особливим подарунком для воїнів стали сто пар чобіт,  від яких солдати взагалі були в захваті, бо тільки в них є можливість пересуватись по даній місцевості. Також ми передали велику кількість харчів,  зокрема домашнього виготовлення .

Ми відвідали батальйони 58 ОБР.66 ВМГ, 26 АРТ та 30 ОРБ. Велика подяка усім, хто долучився до цієї акції. Ми не залишимо наших героїв без свята! 

 

ATO-help

15.11.2015 Дорога виявилась як завжди не легкою, погодні умови були ускладнені та неподалік сепаратистам здійснювався мінометний обстріл. Але ми з Альянсом Братської Допомоги підтримали та підняли бойовий дух нашим солдатам. На передовій за опадів дуже багато болота, тому щоб хлопці могли пересуватись ми придбали та привезли 100 пар гумових чобіт у батальйони 26 АРТ, 74 ОРБ і 30 ОРБ.

 

ATO-help

Щоб не хворіли солдати ми придбали медикаменти, у 26 АРТ хлопці не мали можливості зігрітись, ми їм придбали дві польових пічки (буржуйки).Ми допомогли передати продукти харчування та рятувальне обладнання яке передали рітявники з США.

ATO-help

11.10.2015 Нами було придбано 9 автомобільних радіо станцій та передано окремій медичній роті м. Артемівськ.

 

ATO-help

Також ми придбали взуття і медикаменти (протипростудні, імунотропні) та передали це у  батальйони 26 АРТ, 74 ОРБ, 30 ОРБ.  Спільно з Міжнародним Альянсом Братської Допомоги ми передали продукти харчування та теплі речі.

 

ATO-help

16.09.2015Було передано медикаменти в 53 бригаду  66-ого польового військово-медичного госпіталю.

 

ATO-help

ATO-help

Також ми передали набір інструментів нашому колезі Сваченко Сергію (бувшому 286-ому).

 

ATO-help

19.08.2015 Для чоловіка нашого диспетчера Зубченко Т.В. ми придбали форму, берці, одяг, рюкзак і активні тактичні навушники.

 

ATO-help

14.07.2015Було передано в місто Попасна та околиці (на передові позиції), під Донецький аеропорт на позиції військових та госпіталь в Артемівську протиалергічні та протиасматичні препарати, 15 активних тактичних навушників, 9 кевларових шоломів, 5 рацій та батарейки.

 

ATO-help

А також, з нашою допомогою, волонтерами з  "Міжнародного Альянсу Братської Допомоги" було передано велику кількість харчів та питної води бійцям, і медикаментів та медобланання в Дніпропетровську лікарню імені Мечникова.

 

ATO-help

26.06.2015 До київського міського шпиталю ветеранів ВОВ у відділення реабілітації воїнів АТО, доставлено засоби гігієни. 

ATO-help

ATO-help

07.06.2015Було передано у зону АТО (Артемівськ, Кримське, Щастя) маскувальні сітки, воду, сто футболок та двадцять панам.

 

ATO-help

ATO-help

ATO-help

14.04.2015 Батальйону ПСМ особливого призначення "Вінниця" було доставлено 10 комплектів рацій і гарнітур до них, а також 5 комплектів посилених антен. Про це також йдеться в сюжеті телеканалу "24"

racii

ato.04-1ato.04-2

 

24.03.2015 Ми придбали ще один автомобіль марки Volkswagen Transporter T4. Який після проходження тех. огляду в м.Києві, був переданий до 2-ої штурмової роти, 5-го окремого батальйону ДУК ПС.

ATO-help-elit-taxiATO-help-elit-taxiATO-help-elit-taxi

24.02.2015 25 аеромобільній бригаді, було передано ліки, флісові костюми, балаклави і 50 пар взуття.

med-Oleg-Igorevitch

ato-help

liky-flis

А також маск-сітки від дівчат Київського Маскувального батальйону

mask-sitky

24.02.2015 Батальйону особливого призначення «Вінниця», було передано 50 пар взуття.

shoes

23.02.2015 На зібрані кошти був придбаний автомобіль марки Volkswagen Multivan Т4. Пройшовши тех. огляд в Києві, він був переданий до першої медичної роти ім. Пироговабатальйону нац. гвардії ім. Кульчицького в місті Артемівськ.

vodii-automatreshki-autoauto-to

 

 

imgonline-com-ua-2to1-Z26Mlv4pHe2dperedachasvidotstvoТакож була передана пічка - «буржуйка» і продукти харчування, за які ми окремо дякуємо небайдужому власнику підприємства Колиба «Гражда» м. Яремче, Помайбі Анатолію Олеговичу.

imgonline-com-ua-2to1-Vj7QjAckAvta

11.02.2015 Розвідувальній роті12 батальйону територіальної оборони м. Києва було відправлено 6 комплектів портативних сонячних батарей «SOLAR charger»

imgonline-com-ua-2to1-cmjEerGU2NyP

 

6716.10.2014 було відправлено чотири комплекти рацій, 200 літрів дизельного пального, а також продукти харчування до 30 батальйону зв`язку.

imgonline-com-ua-2to1-dczLcfCBzujK

racii3imgonline-com-ua-2to1-IDdyhjU6WbIqP.S. Окремо хочемо подякувати за допомогу у визначенні потреб бійців на передовій, а також за супровід і доставку зібраного у зону АТО волонтерам з Міжнародного Альянсу Братської Допомоги «Захист».