04 червня 2012

З початком літа, попит на авто з кондиціонером серед клієнтів в службах таксі підвищився в рази

Як зазвичай, різнокаліберні служби таксі намагаються заробити на кожній дрібниці і вводять доплату до тарифу на «авто з кондиціонером». Ця ситуація нагадує історію з відомого в Україні гуртового речового ринку, коли при ясній погоді «дощовики» коштують 1 гривню, а як тільки хлине дощ – 5 гривень. Виглядає досить смішно, але така наша національна ментальність.

Досвід минулих років показує, що введення доплати за «авто з кондиціонером» викликає у суспільства, по меншій мірі здивованість, а іноді і категоричну відмову від послуги. Інтернет простором навіть ходили жарти про те, що зимою будуть брати доплату за обігрів салону.

В котрий раз закріплюючи за собою статус служби європейського рівня, компанія «Еліт Таксі» нагадує клієнтам, що замовляючи автомобіль з кондиціонером через диспетчерську службу Ви не доплачуєте нічого, а розраховуєтесь з водієм лише згідно тарифу. Компанія «Еліт Таксі» завжди турбувалась, в першу чергу, про своїх клієнтів.

Якщо Ви зіткнулися з проблемою не виконання водієм вимог стосовно увімкнення кондиціонера – негайно повідомте про це в Адміністрацію «Еліт Таксі» по телефонам вказаним на сайті. Наша реакція не змусить чекати.