З Ольгою Сумською на Maybach в Еліт Таксі

17 грудня 2021

З Ольгою Сумською на 𝗠𝗮𝘆𝗯𝗮𝗰𝗵!

Команда Еліт Таксі і Ольга Сумська зробили свій благодійний внесок у Благодійний фонд від Inter TV-Channel: Благотворительный аукцион "Интер-детям", надавши унікальний лот, у вигляді поїздки в Еліт Таксі разом із Ольгою Сумською, її улюбленими місцями Києва, у найдорожчому автомобілі у світі – 𝗠𝗲𝗿𝗰𝗲𝗱𝗲𝘀-𝗠𝗮𝘆𝗯𝗮𝗰𝗵!

Благодійний фонд «Інтер – дітям» вже п'ятий рік поспіль збирає кошти на покупку життєво важливого обладнання для дитячих лікарень. Наразі проводиться збір коштів для покупки надкомпактного апарату УЗД для дитячого реанімаційного відділення Інституту Амосова.

Благодійний онлайн-аукціон «Інтер – дітям» – постійно діючий майданчик для добрих справ, що вже став міжнародним: свої лоти на аукціон виставляють світові та українські зірки спорту та шоу-бізнесу.

Всі кошти, отримані від продажу лотів учасникам аукціону, купують обладнання для дитячих лікарень. Щоб викупити лот, необхідно вибрати лот зі списку, а потім зробити свою ставку на підвищення, або викупити лот відразу за фіксовану суму.

Також можна зробити благодійну пожертву, відправивши смс на номер 88001 (вартість смс 20 грн.). Участь в акції «Одна гривня від кожного з нас» дозволить щодня перераховувати до фонду «Інтер – дітям» 1 гривню.

Друзі, не лишайтеся байдужими, всі разом робимо велику справу!❤️