На дорогах Києва помітили таксі Maybach за $100 тис.: хто може замовити і скільки коштуватиме проїзд

02 грудня 2021

На дорогах Києва помітили автомобілі преміумкласу Maybach, які надають послуги таксі. Мінімальний час, на який можна замовити машину, становить 3 години, а вартість – 5 тисяч гривень.

Про це OBOZREVATEL розповіла директорка з комунікацій компанії "Еліт Таксі" Анастасія Саракуз. За її словами, одна година роботи елітного таксі коштує 2 тисячі гривень.

"На ринку України такий сегмент послуг новий, але він уже має величезну популярність. Наприклад, у нас є два Maybach 2016 та 2017 років і їх на ці вихідні вже замовити неможливо. Як і Bentley, які також є в нашому парку автомобілів. Викликати машину можна як через додаток на смартфоні, так і телефоном", – розповіла Саракуз.

Вона уточнила, що мінімальна вартість замовлення Maybach за перші 3 години становить 5 тисяч гривень і плюс 35 грн/км за містом. До того ж необхідно зробити передоплату в розмірі 50% від суми замовлення.

"З постійних клієнтів передоплата не знімається. Ба більше, ви можете замовити цю машину в будь-яке місто України – як на кілька годин, так і на кілька днів або навіть місяців", – резюмувала Саракуз.

Зазначимо, що Maybach 2016 року випуску в Україні коштує близько 100 тисяч доларів США.

Еліт Таксі – це одна з небагатьох компаній в Україні, яка легально працює на ринку пасажирських перевезень та відповідно до чинного законодавства. Усі водії регулярно проходять медогляд, а сам транспорт має право їздити смугою руху громадського транспорту.

Крім того, серед автомобілів преміумкласу клієнти можуть вибрати: Bentley, Mercedes S-Class або V-Class, а також Lexus. Автомобілі можуть їздити як із розпізнавальними знаками таксі, так і без них, за бажанням клієнта. Вибрати транспорт можна на офіційному сайті компанії.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що в центрі Києва помітили лімітований суперкар Lamborghini Huracan Evo. Машина має оригінальний колір, який називається Blu Nethuns.

Олег Тимченко OBOZREVATEL