23 квітня 2010

На сьогоднішній день багато служб таксі різноманітними способами намагаються заманити до себе клієнтів, максимально «занижуючи» вартість поїздки, вводячи дисконтні картки, дають «знижку». Слова в лапках написані не даремно, часто всі ці «привілеї» так і залишаються лише гучними гаслами та ніяк не підтверджують себе на практиці.

АЛЕ! Ніхто не дбає про комфорт клієнта, не дає права вибору.

Ми думаємо, що мало хто відчуває задоволення від поїздки на «убитому Ланосі», за кермом якого неголений водій в засаленому спортивному костюмі з сигаретою в зубах. Уявили картину? А тепер додайте до всього цього «щастя» ще й милі звуки «Лісоповалу» (не хочу образити шанувальників) з хрипких динаміків. Згоден, вражає. Так от, все це до того, що в «Еліт Таксі» немає «убитих Ланосів» і «Жигулів».

Поїздки в автомобілях «Еліт Таксі» відрізняються від інших служб - комфортом, безпекою, наявністю додаткових опцій, абсолютно прозорими, незамаскованими тарифами, які не будуть суттєво відрізнятися від вищеописаного «щастя».

З недавнього часу в ІДС «Еліт Таксі» відбулися глобальні зміни, які в першу чергу торкнулися парку автомобілів.

І так, з 14 квітня 2010 року в «Еліт Таксі» всі автомобілі служби офіційно поділені на три класи - «Преміум клас», «Бізнес клас» і «Стандарт клас», з якими Ви можете ознайомитися у нас на сайті.

Для чого це потрібно?

У першу чергу, це можливість вибору, повна демократія щодо Ваших витрат. Все це створено в першу чергу для більш гнучкої тарифної політики і підкреслює універсальність і орієнтування на клієнта служби «Еліт Таксі».

Тепер кожен клієнт може коригувати вартість своєї поїздки в залежності від того, який клас автомобіля він вибрав.

Наочний приклад, візьмемо «середню» поїздку з вул. Кіквідзе 11Б на Центральний Ж/Д і отримуємо її вартість:

«Преміум клас» - 71 грн. (120 грн. на 13.06.2016. Не піковий час.)

«Бізнес клас» - 55 грн. (97 грн. на 13.06.2016. Не піковий час.)

«Стандарт клас» - 39 грн. (80 грн. на 13.06.2016. Не піковий час.)

Як бачите, різниця суттєва.

За будь-якого тарифу Ви цілодобово можете проконсультуватися з диспетчером.

І на додаток, шановні клієнти, для Вас в автомобілях «Еліт Таксі» цілодобово доступна така приємна дрібниця як - поповнення рахунку оператора міжнародного роумінгу «Travel Sim», а так само в деяких автомобілях доступний безготівковий розрахунок картками «Visa», «MasterCard »,« Maestro », і відкритий доступ до WiFi.

Ми працюємо для Вас!