Еліт Таксі презентує особливу та вишукану послугу Premium Individual

25 березня 2021

 

Еліт Таксі презентує особливу та вишукану послугу Premium Individual

Бути кращими в чомусь – це не тільки казати про це, а й підтверджувати слова діями. Еліт Таксі – найкомфортніша,найбезпечніша і найзручніша Служба таксі в Києві.Mercedes-Maybach,MercedesS350,BentleyContinental,LexusES– це тільки частина автомобілів, які ми готові надати клієнту у будь-який час.

PremiumIndividual– це послуга для найвибагливіших клієнтів, що потребують максимального комфорту та автомобілів найвищого класу. У Вашому розпорядженні елегантний і розкішний автомобіль представницького класу без ознак таксі та високопрофесійний водій, який завжди зустріне Вас біля автомобіля, відкриє двері і врахує всі Ваші побажання. Замовивши послугу Premium Individual, Ви подаруєте собі приємне відчуття вийнятковості, справите враження на діловій зустрічі або незабутньо відзначите особливу подію. Ви маєте можливість замовити на вибір авто Преміум класу Еліт Таксі на теперішній час, або зробити попереднє замовлення.

PremiumIndividualпідкреслює Ваш статус і повністю замінює особисте авто.

Ми пропонуємо професійний трансфер для комфортного переміщення ділових людей, іноземних гостей або родичів у будь-яку точку України.  Вам більше не доведеться нести важкі валізи: водій зустріне Вас з іменною табличкою (за бажанням) і допоможе доставити багаж до авто. Розслабтесь в спокійній обстановці, зарядіть телефон, поставте улюблену музику, почитайте книгу, або відпочиньте в тиші. Ваш комфорт та спокій у повній безпеці - гарантує Еліт Таксі. 

З PremiumIndividualВаші поїздки в аеропорт будуть виключно приємними.

Постінийми клієнтами Еліт Таксі є справжня Еліта України та Києва, відомі спортсмени, артисти, співаки, українські компанії, представники великого, середнього та малого бізнесу, поважні гості України та Києва. Еліт Таксі співпрацює з посольствами, консульствами, міжнародними корпораціями, всесвітньо відомими компаніями, 5-ти та 4-х зірковими готелями. Ми не віримо у випадковості, а віримо в те, що сила волі і дисципліна дозволяють досягти бездоганного рівня обслуговування.

Спробуйте Premium Individual від Еліт Таксі і переконайтеся у всьому особисто.

Ви - довіряєте, Ми - гарантуємо!