10 травня 2014

З 1 квітня 2013 року на офіційному сайті компанії «Еліт-таксі», в тестовому режимі розпочав свою роботу сервіс Web-Cab (Веб-Кеб)

Web-Cab (Веб-Кеб) від «Еліт Таксі» новий, надійний та сучасний інструмент замовлення автомобіля таксі через інтернет.

Основною метою створення сервісу Web-Cab від «Еліт Таксі» є турбота про клієнта, надання додаткових комфортних умов користування послугами нашої компанії та підвищення їх якості.

Встановлення Web-Cab не відніме у Вас багато часу, а його використання надасть можливість замовляти таксі без дзвінків в диспетчерську.

Переваги Web-Cab від «Еліт Таксі» перед подібними сервісами для он-лайн замовлення таксі беззаперечні:
- Максимально швидкий виклик таксі: замовлення надсилається тільки вільним, найближчим до вас автомобілям (не більше ніж 30 секунд)
- Можливість самостійного вибору класу автомобіля («Стандарт», «Бізнес», «Преміум клас», або ж «Без класу»)
- Вартість поїздки розраховується автоматично після заповнення полів «Адреса подачі» та «Адреса прибуття»
- Можливість складання маршруту по декількох адресах
- Вам доступні всі додаткові послуги від «Еліт Таксі» (можливість розрахунку банківськими картками, Wi-Fi покриття в салоні авто та багато іншого)
- Таймер демонструє час до прибуття таксі, а рух самого автомобіля Ви можете спостерігати на он-лайн карті сервісу Web-Cab
- Сервіс Web-Cab розроблений спеціально для компанії «Еліт Таксі», Ви можете бути впевнені, що на Ваше замовлення буде поданий тільки автомобіль «Еліт Таксі».

Замовлення таксі в м. Києві за допомогою сервісу Web-Cab дозволить Вам значно заощадити час, бачити свою історію поїздок та залишати коментарі до якості обслуговування водіями таксі. Коментарі будуть доступні усім користувачам, що дозволить компанії «Еліт Таксі» ще ефективніше контролювати роботу водіїв.

Сервіс Web-Cab має вигляд веб-сайту, для авторизації використовується мобільний номер телефону користувача та пароль (унікальний для кожного клієнта, який може бути отриманий через SMS повідомлення, відправлене сервісом).

 

Шановні клієнти, використовуючи сервіс Web-Cab, ви підтверджуєте свою згоду та ніколи не заперечували своєї згоди на отримання інформаційних SMS повідомлень від компанії «Еліт Таксі», а також даєте згоду на їх отримання в майбутньому.

Відправлення SMS повідомлень необхідне для авторизації та активації сервісу. Запевняємо, компанія «Еліт Таксі» ніколи не використовувала набридливу SMS розсилку для реклами своїх послуг, і не буде відправляти Вам повідомлення рекламного характеру.

Web-Cab розроблявся нашими спеціалістами з урахуванням досвіду провідних закордонних компаній з адаптацією для нашого ринку. Це новий по своєму змісту продукт, який направлений, в першу чергу, на надання клієнтам якісних послуг від «Еліт Таксі» альтернативним, сучасним шляхом. Найближчим часом ми плануємо представити Вам мобільні версії сервісу Web-Cab.

Адміністрація компанії буде вдячна Вам за використання сервісу Web-Cab. Нам важливі абсолютно всі коментарі та побажання, які Ви можете надіслати на електронну скриньку mail@elit-taxi.ua